Αρχική


Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακό τόπο του

Γυμνασίου Αμφίκλειας.


ΘΕΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ


Δωρεά βιβλίων από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Αμφίκλειας παραμένει ζωντανό κύτταρο φιλαναγνωσίας χάρη στις εκδόσεις Ψυχογιός που κάθε χρόνο μας δωρίζουν βιβλία νέας κυκλοφορίας που κινητοποιούν το ενδιαφέρον των μαθητών και τους κάνουν να αγαπήσουν το βιβλίο.

Ευχαριστούμε θερμά!
Έτησια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού

Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2021-2022)

Πατήστε εδώ


ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»


Πολιτιστικό πρόγραμμα Γ’ Γυμνασίου Αμφίκλειας

«Ψηφιακή αφήγηση στην αγγλική γλώσσα με όχημα την τέχνη»

Με λίγα λόγια

Γνωρίσαμε την ψηφιακή συλλογή Europeana που περιλαμβάνει ψηφιοποιημένα έργα τέχνης Μέσα από δομημένες δραστηριότητες συζητήσαμε στην αγγλική γλώσσα, εκφράσαμε συναισθήματα και μοιραστήκαμε αυθόρμητες αντιδράσεις στα έργα τέχνης Στη συνέχεια, συνεργατικά και σε ομάδες αφηγηθήκαμε δικές μας, πρωτότυπες ιστορίες ψηφιακά, με τελικό στόχο την συλλογή των ιστοριών σε ένα Ebook.

Αν θέλετε να το διαβάσατε, το ebook μας εδώ: https://issuu.com/xlaiou/docs/green_and_brown_bold_and_stylized_typography_paran.


Εικονική επίσκεψη του 4ου Γυμνασίου Λαμίας στην Αμφίκλεια

Με μεγάλη μας  χαρά υποδεχτήκαμε ψηφιακά (να που η τεχνολογία έχει και τα καλά της!) μαθητές του 4ου Γυμνασίου Λαμίας για μία εικονική ξενάγηση στην Αμφίκλεια και στο σχολείο μας. 

Αρχικά, στόχος μας ήταν μαθητές του 4ου Γυμνασίου να επισκεφτούν την Αμφίκλεια και να ξεναγηθούν από τους μαθητές μας της 3ης τάξης. Η συνεργασία αυτή αποτελεί για μας δράση στο πλαίσιο της αυτοαξιολόγησης και εντάσσεται στην κατηγορία: δίκτυα σχολείων ( Άξονας: Σχολείο και κοινότητα). Θα θέλαμε να συμβάλλουμε ώστε να καλλιεργηθεί μία κουλτούρα συνεργασίας και επισκέψεων μεταξύ των σχολείων του νομού. Είναι επίσης μία πολύ καλή ευκαιρία μαθητές να γνωρίσουν την ιστορία και τον φυσικό πλούτου του νομού τους μέσα από επισκέψεις σε άλλα σχολεία και ξεναγήσεις από τους ίδιους τους μαθητές αυτών των σχολείων.

Για διάφορους λόγους η επίσκεψη αυτή δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί δια ζώσης.  Με τη χρήση όμως της τεχνολογίας, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.  Στη συνάντηση αυτή, ξεναγήσαμε εικονικά τους μαθητές στην Αμφίκλεια μέσω δύο βίντεο που έχουν δημιουργήσει οι μαθητές στο πλαίσιο πολιτιστικών προγραμμάτων. Το 1ο είχε να κάνει με την ιστορία του Γυμνασίου Αμφίκλειας και το 2ο με την συμμετοχή της Αμφίκλειας (Δαδίου) στην επανάσταση του 1821. Στη συνέχεια, οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου έθεσαν ερωτήματα προς τους μαθητές του Γυμνασίου Αμφίκλειας για σημεία ενδιαφέροντος στην Αμφίκλεια αλλά και για τη ζωή τους στην επαρχία. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι μαθητές φάνηκε να ενδιαφέρονται να γνωριστούν. 

Πιστεύουμε τελικά ότι η ιδέα των επισκέψεων και ξεναγήσεων των μαθητών σε διάφορες περιοχές του νομού βρίσκεται σε καλό δρόμο και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη δράση και του χρόνου. 

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους του 4ου Γυμνασίου Λαμίας που συνεργάστηκαν μαζί μας και για την ανάρτηση της δράσης στο blog τους. Η ανάρτηση εδώ: https://blogs.sch.gr/4gymlami/2022/05/24/schedio-drasis-diktya-scholeion/.
Δημιουργίες μαθητών κατά του εκφοβισμού - bulling


Φωτογραφίες


3ήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ' Γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων επισκεφθήκαμε τη Θεσσαλονίκη. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους καθηγητές στις σχολές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Οι καθηγητές τους μετέφεραν τις εμπειρίες τους από τις σπουδές τους και τη φοιτητική τους ζωή.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το Τελλόγλειο Μουσείο Τέχνης, όπου φοιτητές Σχολής Καλών Τεχνων και Ιστορικού μας παρουσίασαν έκθεση για τη ζωή του Γιαννούλη Χαλεπά. Έγινε έτσι μία προσπάθεια ολόπλευρης προσέγγισης των επαγγελμάτων αλλά και του ανθρώπου, συμπεριλαμβάνοντας και την καλλιτεχνική / συναισθηματική του πλευρά. 

Φυσικά, δεν παραλείψαμε να περιηγηθούμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη και να θαυμάσουμε τις ομορφιές της. Λευκό Πύργο, Κάστρα, Αριστοτέλους, Λαδάδικα. Ευχόμαστε στους τελειόφοιτους μαθητές μας καλή συνέχεια στο λύκειο!

Φωτογραφίες


Πιστοποιητικό Υιοθεσίας - Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος

---------

Ένα διαφορετικό μάθημα διάσωσης παρακολουθήσαμε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Αμφίκλειας σήμερα 16-2-2022 στον σχολικό μας  περίπατο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου. Περίπου στις 10:00 ένα μεγάλο γεράκι πετώντας σε χαμηλό ύψος γαντζώθηκε στον τοίχο περίφραξης του Κλειστού Γυμναστηρίου. Μετά από κλήση μας ήρθαν οι αρμόδιες υπηρεσίες  Δασονομείο και Πυροσβεστική και περισυνέλεξαν το πληγωμένο πτηνό. Μετά από  τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν από τον κτηνίατρο της πόλης μας εστάλη με ασφάλεια στο ΑΝΙΜΑ.  Όλη η επιχείρηση διάσωσης έγινε μπροστά στα μάτια των εκπαιδευτικών και των μαθητών και ήταν ένα μάθημα διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ευχαριστούμε το Δασονομείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον κτηνίατρο κ. Αδαμάκο Αναστάσιο για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για τη διάσωση ενός άγριου πτηνού στο χώρο του σχολείου μας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΜΠΕΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Φωτογραφίες

Ευχαριστίες για Δωρεά Βιβλίων


Εργαστήρια Δεξιοτήτων Γ΄ Γυμνασίου – Επαγγέλματα Ψυχικής Υγείας

Διερευνήσαμε τα επαγγέλματα ψυχικής υγείας. Σημαντική η συνεισφορά του προγράμματος The Tipping Point in Education και της κ Γιαννάκη στην έρευνά μας.

Η κ Ξένια Γιαννάκη έχει βασικές σπουδές σε  παιδαγωγικά και ψυχολογία. Επίσης έχει δίπλωμα εξειδίκευσης στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και στην προσωπική και εταιρική καθοδήγηση. Ακόμη, έχει μεταπτυχιακές σπουδές σε τρεις κλάδους: στην Νευροψυχολογία, Εκπαιδευτική Ηγεσία – Διοίκηση και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι συγγραφέας και ομιλήτρια εμψύχωσης.

To έργο της έχει βραβευτεί από το Υπουργείο Παιδείας και έχει λάβει μέρος σε παγκόσμιους διαγωνισμούς για το έργο της LIFESHARE (συμβουλευτικές υπηρεσίες). Αποσπάσματα συγγραμμάτων της, που αφορούν σε ηγεσία, αυτοβελτίωση και επικοινωνία έχουν δημοσιευτεί σε ηλεκτρονικό ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

Οι μαθητές/τριες συμμετείχαν στη συζήτηση με την κ Γιαννάκη ενεργά, κάνοντας ερωτήσεις και κρατώντας σημειώσεις. Αποτέλεσμα η παρακάτω αφίσα την οποία ανέλαβαν να δημιουργήσουν ψηφιακά οι μαθήτριες Πόρρου Κωνσταντίνα και Βακράκου Ειρήνη.


(με click στην φωτογραφία βλέπετε την αφίσα στο κανονικό της μέγεθος)


EduPass_Οδηγίες για κηδεμόνες


Έντύπο για εφήβους στην περίοδο της πανδημίας COVID 19


Επιλέγω τις διαδρομές μου

γιατί…

Υπάρχει λόγος

Ένα έντυπο για εφήβους στην περίοδο της πανδημίας COVID-19


Αγαπητοί γονείς Χρόνια Πολλά.
Τη Δευτέρα 10 Μαΐου ξεκινούν τα μαθήματα στο σχολείο δια ζώσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να έρθουν στο σχολείο οι μαθητές είναι να κάνουν self test.
1. Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου γίνεται δωρεάν από το φαρμακείο με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.),
2. Ο δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται κατ’ οίκον σύμφωνα με τις οδηγίες των ενημερωτικών φυλλαδίων
3. Εξαγωγή αποτελέσματος του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου: α) Οι γονείς  / κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών/ τριων και οι ενήλικοι μαθητές/τριες επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr - ΕΨΠ) και, αφού επιλέξουν την κατηγορία «Σχολική Κάρτα για COVID-19», στη συνέχεια αυθεντικοποιούνται με τη χρήση των κωδικών - διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet) και ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος. Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι αρνητικό, εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνουν τα ανωτέρω πρόσωπα. Ο/Η μαθητής/τρια επιδεικνύει, χωρίς να παραδίδει, τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και τη φέρει μαζί του/της μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τον/τη Διευθύντρια. Εάν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, εκδίδεται από την πλατφόρμα σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία τα ανωτέρω πρόσωπα εκτυπώνουν. Σε αυτή την περίπτωση, τα ανωτέρω πρόσωπα μεταβαίνουν εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε δημόσια δομή, όπως αυτές είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα selftesting.gov.gr, για δωρεάν επαναληπτικό έλεγχο. Μέχρι να μεταβούν στη δημόσια δομή, οι διαγνωσθέντες/είσες θετικοί/ες μαθητές/τριες και οι οικείοι τους, παραμένουν παραμένουν σε κατ’οίκον περιορισμό σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.


ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣΔράση και δημιουργίες μαθητών με θέμα τον Σχολικό Εκφοβισμό

(πατήστε - click - στα ονόματα των μαθητών για να δείτε τις δημιουργίες)


Μαθητές Α΄τάξης: Γιώργος Κ. Γκιώνης, Σοφία Πιπέρα

Μαθητές Γ΄τάξης: Ελεάνα Ζωγράφου, Ευάγγελος - Παναγιώτης Θάνος, Θεοδώρα Θάνου, Μόνικα ΛένταΕυχαριστήριο & Έπαινος από το 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

Ευχαριστήριο

Έπαίνος 


Συγχαρητήριο μήνυμα!

http://dide.fth.sch.gr/new/40801/


Διευκρινίσεις για τη δικαιολόγηση των απουσιών μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νοσήματα


Με περηφάνεια και χαρά συγχαίρουμε τους μαθητές μας της Β’ τάξης του Γυμνασίου Αμφίκλειας για το βραβείο που έλαβαν στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα «Τα σχολεία αναζητούν την ιστορία τους» που διοργάνωσαν το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης  του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η εξαιρετική δομή του διαγωνισμού βοήθησε τους μαθητές να αναλάβουν ρόλο ερευνητή – δημοσιογράφου βρίσκοντας υλικό και κάνοντας πολύ όμορφες και προσεγμένες συνεντεύξεις. Τέλος, επειδή η όλη εργασία συνέπεσε με τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού κατά την οποία βρεθήκαμε μακριά από το χώρου του σχολείου, εντάξαμε τη διαπίστωση όλων μας - «Σχολείο δεν είναι το κτήριο, το σχολείο το κουβαλάμε πάντα στην καρδιά μας.»

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί,

Χριστίνα Λάιου, Αθανάσιος Γρανιτσιώτης

Για να δείτε το βραβείο πατήστε εδώ

Για να δείτε το video πατήστε εδώ: "Γυμνάσιο Αμφίκλειας: «Οι ιστορίες τους, η ιστορία μου.»"


ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


PDF   ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


COVID-19


ΑΦΙΣΑ ΜΑΣΚΕΣ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ (1)


ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ (2)


--------------------------------------------------

Για τους μαθητές: Λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχνάς!!! 

Συμβουλές για γονείς και εκπαιδευτικούς

Οδηγίες για την υγιεινή των χέριων

Τι πρέπει να γνωρίζω για να προστατεύσω το σχολείο και τον ευατό μουΑνάρτηση σε ιστοσελίδες του Υ.ΠΑΙ.Θ. συνδέσμων από μουσεία και άλλους φορείς με
εκπαιδευτικό υλικό και εκπαιδευτικά παιχνίδια

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Γενικές Συμβουλές για εξ΄άποστάσεως δραστηριότητες

Ασφαλής Εκπαίδευση εξ΄άποστάσεως

Ασφαλής Εργασία εξ΄άποστάσεως

Συμμετοχή της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών/τριών των σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης

Σύνδεσμοι μαθημάτων

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τους συνδέσμους ώστε να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα ασύγχρονα μαθήματα.

Βασική προυπόθεση να έχετε συνδεθεί μια φορά στις πλατφόρμες (e-class ή e-me) με το κωδικό μαθητή που έχετε δημιουργήσει στο ΠΣΔ (οδηγίες υπάρχουν παρακάτω).

Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828121/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828118/

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: https://e-me.edu.gr/groups/1gym-amf-math

ΑΓΓΛΙΚΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828124/

ΙΣΤΟΡΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828111/

ΓΛΩΣΣΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828135/

ΑΡΧΑΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828131/

ΑΡΧΑΙΑ (ΟΔΥΣΣΕΙΑ): https://eclass.sch.gr/courses/G1828133/

ΓΑΛΛΙΚΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828136/

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828150/

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828146/

ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: https://eclass.sch.gr/courses/G1831130/

Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828122/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828119/

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: https://e-me.edu.gr/groups/2gym-amf-math

ΑΓΓΛΙΚΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828125/

ΙΣΤΟΡΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828112/

ΑΡΧΑΙΑ (ΙΛΙΑΔΑ): https://eclass.sch.gr/courses/G1828144/

ΓΛΩΣΣΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828134/

ΓΑΛΛΙΚΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1834106/

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ): https://eclass.sch.gr/courses/G1828151/

ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828142/

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828147/

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828153/

ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828137/

Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828123/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828120/

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: https://e-me.edu.gr/groups/3gym-amf-math

ΑΓΓΛΙΚΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828126/

ΙΣΤΟΡΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828110/

ΓΛΩΣΣΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828133/

ΓΑΛΛΙΚΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1837102/

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ): https://eclass.sch.gr/courses/G1828152/

ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828149/

ΑΡΧΑΙΑ (ΕΛΕΝΗ): https://eclass.sch.gr/courses/G1828145/

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828154/

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828155/

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828148/

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΠΓ Α1-Α2: https://eclass.sch.gr/courses/G1837105/

ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: https://eclass.sch.gr/courses/G1828138/


COVID-19: Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης για γονείς και μαθητές Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητας του Κ.Ε.Σ.Υ. Φθιώτιδας

https://kesy-new.fth.sch.gr/11749/


Επισκεπτόμαστε τακτικά το λογαριασμό email μας στο ΠΣΔ με χρήση των κωδικών που λάβαμε κατά την εγγραφή μας.

https://webmail.sch.gr/login.php

____________________________________________________________________________

Οδηγίες σχετικά με την ενεργοποίηση του λογαριασμού του ΠΣΔ στην η-τάξη υπάρχουν παρακάτω στο σύνδεσμο ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ η-ΤΑΞΗ.

Επίσης μπορείτε να δείτε το παρακάτω video.

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις αναρτήσεις. 

______________________________________________________________________

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο παρουσιάζει μια δυσκολία και καθυστέρηση στη λειτουργία του λόγω φόρτου. Πρέπει όμως να γίνουν τα παρακάτω ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η μαθησιακή διαδικασία:

1) Δημιουργία λογαριασμού μαθητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (sch.gr).

2) Ενεργοποίηση λογαριασμού στην η-τάξη με μια απλή σύνδεση κάνοντας χρήση των κωδικών που λάβατε από το προηγούμενο βήμα.

3) Τακτική επίσκεψη για ενημέρωση τόσο στην παρούσα ιστοσελίδα όσο και στο λογαριασμό email μαθητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυo.

Τα άνωθι πρέπει να γίνουν για κάθε μαθητή/τρια.

Παρακάτω υπάρχουν οδηγίες.

Ευχαριστώ

_____________________________________________________________________________

Στην η-τάξη του πανελλήνιου σχολικού δικτύου (https://eclass.sch.gr/) θα βρείτε επαναληπτικά μαθήματα πληροφορικής, ιστορίας και αγγλικών. Πρέπει να συνδεθείτε οπωσδήποτε μία φορά για να σας βρουν οι καθηγητές στο σύστημα και να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα.

Χρησιμοποιήστε το username και τον κωδικό που αποκτήσατε από την εγγραφή σας στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο.
Να ελέγχετε τακτικά το email που αποκτήσατε από την εγγραφή στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο για σημαντικές ειδοποιήσεις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ η-ΤΑΞΗ

___________________________________________________________________

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Διαβίβαση Οδηγιών για Ασύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

__________________________________________________________________

Η εγγραφή των μαθητών/μαθητριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο γίνεται μέσω του ιστοτόπου https://register.sch.gr/students/.

Οδηγίες για την εγγραφή μαθητή/τρίας στο Πανελληνίο Σχολίκο Δίκτυο

______________________________________________________________________________

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΦΥΣΙΚΗΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Presentation

Η Φιλόλογος Β. Καραχάλιου (ΠΕ02) γνωστοποιεί στους μαθητές του γυμνασίου Αμφίκλειας φιλολογικούς ιστοτόπους, όπου οι μαθητές μπορούν να βρουν, ασκήσεις επαναληπτικές – κριτήρια αξιολόγησης με απαντήσεις,ασκήσεις online για όλα τα φιλολογικά μαθήματα.


Εύχομαι να είστε όλοι καλά!!

Διαβίβαση Οδηγιών: Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι, στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στις σχολικές μονάδες και την κοινότητα.

(δείτε το έγγραφο εδώ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή ΦΔΕΔΠ στην Εθελοντική Δράση Let's Do It Greece 2019

Έπαινος για τη συμμετοχή του Γυμνασίου Αμφίκλειας

στην Πανελλαδική Εκστρατεία "Let's do it Greece"

(Για μεγέθυνση πατήστε εδώ)


«Περιβαλλοντική Ενημέρωση για τις πηγές “Αγίας Ελεούσας”

και το σπήλαιο “Κωρύκειο Άντρο”»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φωτογραφιές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ


Φωτογραφίες

ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

"ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΗΜΑ ΓΛΩΣΣΩΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΥ

(Για μεγέθυνση πατήστε εδώ)

Video εκδήλωσης

ΕΠΑΙΝΟΣ

(για πλήρες μέγεθος κλίκ εδώ)


ΕΠΑΙΝΟΣ για τη συμμετοχή στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

(για πλήρες μέγεθος κλίκ εδώ ή εδώ) Δελτίο Τύπου - Βράβευση ανακύκλωσης σχολικών βιβλίων (06-03-2018)


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 3Χ3


ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

Συμμετοχή ΦΔΕΔΠ στην Εθελοντική Δράση ''Let's Do It Greece 2017''ΔΩΡΕΑ ΓΛΥΠΤΟΥ


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ 2017 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:

"ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

"ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ"

Πρόσκληση - Πρόγραμμα

Μια όαση κυριολεκτικά, μέσα στην γενικότερη πευματικοοικονομική ξηρασία των καιρών μας, αλλά και αφορμή για αναδίφηση ιστορικών στοιχείων σχετικών με το κορυφαίο πάντα θέμα της παιδείας, ήταν η σημερινή [15.11.2015] εκδήλωση στην Αμφίκλεια. Την μεστή περιεχομένου, με μεγάλη συμμετοχή και καλά οργανωμένη εκδήλωση, τίμησαν επί πλέον με την παρουσία τους Κοινοβουλευτικοί και Αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι αλλά και η εκπαιδευτική ηγεσία της Περιφέρειας. Ταυτόχρονα η ενεργή και δημιουργική συμμετοχή της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας, δείχνει την συνέχεια αλλά και την ένταση  των προσπαθειών της με στόχο πάντα την παροχή ποιοτικής και ουσιαστικής παιδείας. Η στήριξη του Δήμου αυτονόητη.

Εκδήλωση κόσμημα η σημερινή, αφιερωμένη στο έργο του Α. Ευταξία, προστέθηκε στην συλλογή παρόμοιων εκδηλώσεων της Αμφίκλειας και αποτελεί εχέγγυο για εξαιρετική συνέχεια.

Παράλληλα, στις γειτονικές Τοπικές Κοινότητες Τιθορέας (Βελίτσας) και Μπράλου, πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες γιορτές Τσίπουρου, καθιστώντας την ευρύτερη περιοχή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και από πλευράς πνεύματος αλλά και οινοπνεύματος.

Δ.Ι.Καλπύρης


Φωτογραφικό Υλικό από το ανακαινισμένο Σχολικό κτήριο

 


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: ThemZa Free Joomla Templates. Valid XHTML and CSS.